Resultat från utställningen i Piteå den 8 juli

2kommentarer

Vi har varit på utställning idag i Piteå. Utställningen var utomhus och det regnade och var surt i marken. Men Nisse och Zmugge bryr sig inte om lite regn, näe de är vana att vara ute i alla väder :) Nog om vädret och tillbaks till utställningen. Först ut var Nisse, och den här gången var det matte som ställde honom. Visst krånglade han lite (som vanligt) men det gick ändå lite bättre än det gått tidigare.

Nisse fick 1 kv och 1kk
KRITIK: Mycket snygg maskulin hane, kraftfullt maskulint huvud, väl avrundad skalle, stora mellanmörka ögon, väl uppsvängd underkäke, något rak överarm, utmärkt stram kort rygg, välvinklad bak, utmärkt pälskvalitet, tyvärr för blyg i ringen, rör sig med svansen nere för dagen.

Kritiken var inte fy skam, eller hur?

Sen så gick Zmugge ut i ringen :) och som vanligt visade han att han verkligen gillar det här med utställning. Visst hoppade han ibland och busade, men han är ju endast 7 månader och 14 dagar.

Zmugge fick 1:a pris och HP
KRITIK: Mycket tilltalande typ och helhet, maskulint huvud, väl ansatta rätt stora öron, något lång i nosen, saknar tan tecken över ögonen, moderat hals, bra tillbakalagd övre arm, ok rygg och svansans, mycket bra pälsstruktur, rör sig bra bakifrån, BÄSTA VALP.

HP och Bästa valp igen, vi var så nöjda så :)

Domare var Espen Engh.

Pga regn och mattes nerver blev det inga utställningskort tagna,  ni får hålla till godo med resultatet. Nästa utställning blir också i Piteå, någon gång i augusti :))

2 kommentarer

Helena och Sally i Piteå

09 Jul 2007 14:57

Hej Birgitta!
Kolla kommentaren jag skrivit på det förra inlägget.....du hade väl inte hunnit hem då....
hälsningar Helena och Sally i Piteå

Birgitta

09 Jul 2007 18:53

Roligt att du är in och kollar på vår blogg då och då. Det har blivit som en liten hobby för mig, att fota och blogga.
Jag tackar för ditt beröm om mitt utställande av Nisse. Alltid roligt att någon ser att det går framåt, även om det går sakta. Vi tränar vidare, men visst skulle det kännas roligare om Nisse inte krånglade.
Men som tur var har jag ju lilla Zmugge. Han tycker att utställningar är helt ok, han är inte så brydd av sig. Zmugge är fortfarande en riktig buse, hinner med allt. Han äter det mesta och älskar kadaver :(
Jag hoppas vi ses på någon fler utställning.
Birgitta och griffonkillarna

Kommentera

Publiceras ej