GOD JUL

10kommentarer

image503

10 kommentarer

Hanna

19 Dec 2007 00:28

God jul på er från Hanna & Wille! :)

Sune/Herbert

19 Dec 2007 06:39

Kommer ni till oss snart? Vi längtar att få busa och öppna paket.

Sune och Herbert

Nisse och Zmugge

19 Dec 2007 09:19

HANNA & WILLE: Oj, vad roligt att ni tittat in. Vi hoppas ni får en bra jul och att Wille får en massa gott i julklapp :)

SUNE/HERBERT: Jaaaaa, vi kommer snart :)Zmugge längtar att få busa med Herbert.

Nisse och Zmugge

Fido

20 Dec 2007 11:13

Ja, En riktigt God Jul på er killar!! Ni är så himla söta och fina!! Min matte har ju glömt sin kamera i Stockholm! Hon är så ledsen!
Kram på er och hoppas ni får många julklappar!
Julhälsningar Fido m familj!!

Bodil

20 Dec 2007 20:29

En riktigt GOD JUL på er killar!
Det är så kul att vara inne och läsa om er och allt ni gör. Hoppas ni får många paket av tomten när han kommer. Hälsa många kramar till Chivas när ni träffar honom och att jag saknar honom. Hälsa även God Jul till husse och matte.
Varma hälsningar Bodil

Nisse och Zmugge

20 Dec 2007 20:54

Hej Bodil! Det var länge sen, ja Zmugge har du aldrig träffat. Vad glad jag blir att du är in och läser i vår blogg. Om du tittar vidare så kan du se att Chivas gästar vår blogg lite då och då. Vi ska hälsa på honom på julaftonen och då ska vi hälsa och krama honom från dig :) Han har det jättebra hos momme och moffe, det har han berättat för oss. Han mår superbra där, bara så du vet.
Nosgos från oss.

Nisse, men även Zmugge vill nosgosa :))

elton

20 Dec 2007 21:22

Ja, god jul norrlandsgriffonerna. Hoppas ni får en underbar jul, med extra mycket korv & köttbullar. Här i stockholm är det fortfarande ingen snö, men en julgran mm. har kommit fram :)
Matte har fyra kassar julklappar till mig, har jag sett :) Så jag längtar till tomten kommmer !
Nosgos från Elton

Nisse och Zmugge

21 Dec 2007 07:50

ELTON: Ja,vi hoppas först och främst på god mat :) som ex korv och köttbullar. Sen så vill vi ha lite snö, allt har tinat bort. Så nu är det bara is och grus framme. Matte tycker att det inte känns som om det vore jul, för hos oss brukar det vara mycket snö till jul.
Du verkar få många paket att öppna, säkert något som du önskat dig. Vi har inte sett till ett enda paket som är till oss, men eftersom att Zmugge gillar att öppna paketen innan jul så har nog matte gömt dem :)
GOD JUL på dig med :)

Norrlandsgriffonerna :))

Troja & Rya

23 Dec 2007 11:24

God Jul och Gott nytt år till alla snygga norrlandskillar! Hoppas ni har varit snälla så att det blir många fina klappar ;-)

Kramar Från tjejerna i Kjulaby

Nisse & Zmugge

23 Dec 2007 13:18

TROJA & RYA: Hej brudar! Oj vad glad vi blev att ni snyggingar från Kjulaby, varit in och kikat på oss :) Självklart har vi varit snälla, fast ett och ett annat griffonbus har det väl blivit :( Vi hoppas ändå att tomten kommer med klappar åt oss. Men det roligaste med julen är ändå maten och att träffa våra "kusiner". Hoppas ni får mycket gott att äta och mycket bus.

Norrlandsgriffonerna

Kommentera

Publiceras ej